· 

Klaassies route

Op zondag 2 september 2018 heb ik weer een route gereden dit keer zijn we in Ommen begonnen en ons doel was radio Kootwijk. We zouden rond negen uur vertrekken vanaf mijn huis om naar de start in Ommen te rijden. Doordat we veel te bepraten hadden werd het echter een half uur later dat we vertrokken. Eindelijk waren we onderweg naar Ommen. Normaal is Ommen een half uurtje bij mijn huis vandaan maar door een omleiding werd het weer een half uur later dat we aan de route begonnen. Maar een maal op de route ging het voorspoedig. In Deventer hebben we een kop koffie gedronken. Via Appeldoorn zijn we naar radio Kootwijk gereden. Ben er wel vaak langs gereden maar ben er nog nooit een keer gestopt.


Na vele foto's zijn we weer verder gegaan en kregen we een knorrend gevoel in de maag. Net voor Hoenderloo bij hotel Buitenzicht konden we mooi op het terras zitten en daar hebben we onze verlate lunch genuttigd.

 

Na de lunch zijn we verder gereden naar ons tweede doel van die dag. Dat was de Posbank een mooie slinger weg bracht ons naar boven met een prachtig uitzicht.


Natuurlijk zijn we hier ook even gestopt mede door het uitzicht maar ook omdat er een ijskar stond dus denk dat je het wel raad wat deze lekkerbekken daar nog meer hebben gedaan. Na da afdaling zijn we verder gegaan en zijn en hebben we nog een bezoek gebracht aan het standbeeld van de band Normaal, wie kent ze niet dat dit jaar is geplaatst in Hummelo.


De laag staande zon maakte het moeilijk om foto's te nemen maar ik hoop dat je er iets van kunt maken. Het begon al aardig laat te worden en ons eind punt was nog een hele trip om weer in Ommen te komen. Dus zijn we weer verder gegaan en hebben we ook nog over de Holterberg gereden om even later weer in Ommen te arriveren. En vandaar uit zijn we weer naar huis gegaan. Toen ik thuis kwam was het al behoorlijk donker, maar wat hebben we weer een fantastische dag gehad en door prachtige gebieden gereden.

©Eric Klaassens 2018

Reactie schrijven

Commentaren: 0