· 

Eerste toertocht 2019

Op zondag 17-02-2019 was het eindelijk weer een fantastische mooie dag met veel zon die de temperatuur heerlijk liet stijgen. Daarom heb ik mijn motor maar weer van stal gehaald en heb ik mijn eerste toertocht gereden. Deze route heb ik jaren geleden gemaakt en is het een traditie geworden dat ik deze als eerste van het motorseizoen rijd.

Het was een heerlijk motortochtje en heb er weer enorm van genoten. In mijn blog van rondje Drenthe lees je een uitgebreid verslag van de route. Ik heb hier wat andere foto gemaakt van de route. Halverwege de route stop ik in Amen bij het cultureel café de Amer waar de koffie en appeltaart klaar staat.

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Klik op de foto en beleef het rondje Drenthe.


©Eric Klaassens 2019

Reactie schrijven

Commentaren: 0