Toertocht Teijin 2023
23. oktober 2022
Deze route komt door Bourtange, Ditzum, Leer en eindigt in Haren. Een uitgebreide beschrijving van deze route is in de maak. Wil je deze route alvast hebben stuur dan een mail.
Scheve toren van Bedum
motor tochten · 24. januari 2021
Bij toeval kwam ik in het plaatsje Bedum terecht. Hoop de route na coronatijd weer te kunnen hervatten, met al die leuke tussenstops.

motor vakantie · 18. november 2019
De motorrit ging dit jaar naar Oweschlag, dat ligt 60 km van de Deense grens in Duitsland. Tijdens de tocht heb ik met een garmin VIRB camera de ritten gefilmd en gemonteerd. Doordat we drie dagen op pad zijn heb ik best veel gefilmd. Hierdoor heb ik besloten om er meerdere filmpjes van ongeveer 10 minuten van te maken. Veel kijk plezier.
motor tochten · 15. november 2019
Het eerste stuk van Borger naar Stadskanaal geniet ik van het mooie uitzicht over het veen, waar de boeren op de landerijen aan het werk zijn.Even later ga ik door het buurtschap Ter Maasch wat een karakter heeft van een Essenzwermdorp. Met leuke lange bochten kom ik ook door Veenhuizen wat van oorsprong een boermarke is.

motor tochten · 10. november 2019
Dit is een route van ongeveer 104 km en als je geen tussenstops maakt, ben je met 2 uurtjes en 22 min. weer terug. Maar de praktijk is toch wel anders, want je wilt toch ook wel wat zien onderweg maar ook een hapje en een drankje gaan er wel in.
16. oktober 2019
Ik vind het een prachtig museum voor jong en oud. Voor kinderen is er ook veel te beleven. Er is ook een koepel waar een film in wordt afgespeeld, het lijkt net of je er dan midden inzit. Ook is er een spel waar je bommen moet ontmantelen. Kortom een mooi museum voor jong en oud. Echt een aanrader om er een hele dag heerlijk rond te neuzen.

16. oktober 2019
Op zoek naar leuke romantische tussen plaatsen ben ik beland bij watermalen den Haller. Een mooie plaats om een tussen stop te maken.
motor tochten · 17. februari 2019
Deze route heb ik jaren geleden gemaakt en is het een traditie geworden dat ik deze als eerste van het motorseizoen rijd.

motor tochten · 02. september 2018
Op zondag 2 september 2018 heb ik weer een route gereden dit keer zijn we in Ommen begonnen en ons doel was radio Kootwijk. We zouden rond negen uur vertrekken vanaf mijn huis om naar de start in Ommen te rijden. Doordat we veel te bepraten hadden werd het echter een half uur later dat we vertrokken. Eindelijk waren we onderweg naar Ommen.
motor vakantie · 12. juni 2018
In juni is het weer zo ver dan ga ik weer een driedaagse motortoertocht maken met een paar motorvrienden. Om al vast een beetje in de stemming te komen bekeek ik wat foto's van vorig jaar. Hier had ik ook nog geen blog over gemaakt dus ben ik maar aan de slag gegaan om dit met jullie te delen.

Meer weergeven