motor tochten

Scheve toren van Bedum
motor tochten · 24. januari 2021
Bij toeval kwam ik in het plaatsje Bedum terecht. Hoop de route na coronatijd weer te kunnen hervatten, met al die leuke tussenstops.
motor tochten · 15. november 2019
Het eerste stuk van Borger naar Stadskanaal geniet ik van het mooie uitzicht over het veen, waar de boeren op de landerijen aan het werk zijn.Even later ga ik door het buurtschap Ter Maasch wat een karakter heeft van een Essenzwermdorp. Met leuke lange bochten kom ik ook door Veenhuizen wat van oorsprong een boermarke is.

motor tochten · 10. november 2019
Dit is een route van ongeveer 104 km en als je geen tussenstops maakt, ben je met 2 uurtjes en 22 min. weer terug. Maar de praktijk is toch wel anders, want je wilt toch ook wel wat zien onderweg maar ook een hapje en een drankje gaan er wel in.
motor tochten · 17. februari 2019
Deze route heb ik jaren geleden gemaakt en is het een traditie geworden dat ik deze als eerste van het motorseizoen rijd.

motor tochten · 02. september 2018
Op zondag 2 september 2018 heb ik weer een route gereden dit keer zijn we in Ommen begonnen en ons doel was radio Kootwijk. We zouden rond negen uur vertrekken vanaf mijn huis om naar de start in Ommen te rijden. Doordat we veel te bepraten hadden werd het echter een half uur later dat we vertrokken. Eindelijk waren we onderweg naar Ommen.
motor tochten · 17. mei 2018
Onze eerste stop was in Genemuiden. Ik vroeg hem waar hij langs wil, over met de pont of gaan we via Kampen. Waarop hij zei; waarom denk je dat ik niet voorop rij? Maakt niet uit jij vindt die kleine leuke weggetjes. Nou dan gaan we via Kampen, zei ik.

motor tochten · 18. april 2018
Op woensdag 18 April 2018 had ik afgesproken met twee motormaatjes om een toertocht te gaan rijden naar Leeuwarden. Omdat één motormaatje wat verder weg woont, hadden we afgesproken op een carpoolplaats aan de Frieslandroute (N381). Lees meer